تلفن تماس: 021-45863
کـد کالـا 411634

چای کیسه ای قوری سیاه ایرانی زعفران

مخصوص قوری و فلاکس
  • موجودي کالا:11 عدد
  • قیمت کالا + مالیات بر ارزش افزوده :
282,899Rls

توضیحات

 شماره پروانه سیب سلامت : 56/20677

* درباره محصول
- در گذشته مردم برای درمان بسیاری از مشکلات جسمی خود از زعفران استفاده ‌می‌کردند. در طب سنتی از زعفران برای تقویت میل جنسی، تقویت روحیه، بهبود حافظه، لاغری و کاهش علائم سندروم پیش از قاعدگی استفاده ‌می‌شود. در روزگار باستان، رومیان از زعفران به عنوان یک عطر استفاده ‌می‌کردند درحالی که چینی‌ها برای اهداف پزشکی از چای زعفران استفاده می‌کردند. مانند بسیاری از گیاهان و ادویه‌ها از زعفران نیز می‌توان در تهیه چای استفاده نمود و اصطلاحا به آن چای زعفران می‌گویند.
چای سیاه ایرانی دمی با طعم زعفران بی یوتی برای اولین بار در ایران به صورت کیسه‌ای بزرگ مخصوص قوری و فلاکس تهیه شده است. این چای از بهترین چای‌های ایرانی با طعم زعفران و با بالاترین کیفیت در بسته بندی‌های 20 عددی عرضه می‌گردد. در تولید این محصول علاوه بر دقت در انتخاب بهترین چای، استفاده از ماشین آلات تمام اتوماتیک و بدون دخالت دست و بسته‌بندی بسیار زیبا، از فناوری‌ ویژه‌ای استفاده شده که باعث گردیده محصول موجود فاقد هرگونه Pathogen (عوامل بیماری‌زا) باشد. لازم بذکر است که این چای حاوی مطلوب‌ترین اسانس گیاهی و ارگانیک درجه یک می‌باشد.


*مزایا
- ضد افسردگی و نشاط آور
- پیشگیری از بیماری‌های قلبی
- تقویت حافظه
- پیشگیری از ابتلا به سرطان
- کاهش و کنترل فشار خون
- تقویت سیستم ایمنی
- تسکین و کاهش درد‌های قاعدگی

* نحوه مصرف
- یکی از چای‌های کیسه‌ای را در یک قوری یا فلاکس حاوی آب جوش قرار دهید. پس از گذشت 2 الی 5 دقیقه (مدت زمان لازم برای دم کشیدن 2 الی 5 دقیقه می‌باشد) چای را میل کنید.

* موارد احتیاط
- در جای خشک و خنک نگهداری شود.
- دور از مواد معطر و ادویه‌جات نگهداری شود.

* توضیحات تکمیلی
- زعفران یکی از ارزشمند‌ترین و گران قیمت‌ترین گیاهان جهان است که طلای سرخ نیز نامیده شده و به عنوان یکی از گیاهان دارویی ذکر شده در کتب طب سنتی شناخته ‌می‌شود. تاریخچه زعفران بسیار قدیمی است و این گیاه خاص حدود 3500 سال قدمت دارد. در گذشته مردم برای درمان بسیاری از مشکلات جسمی خود از زعفران استفاده ‌می‌کردند. در طب سنتی از زعفران برای تقویت میل جنسی، تقویت روحیه، بهبود حافظه، لاغری و کاهش علائم سندروم پیش از قاعدگی استفاده ‌می‌شود. در روزگار باستان، رومیان از زعفران به عنوان یک عطر استفاده ‌می‌کردند درحالی که چینی‌ها برای اهداف پزشکی از چای زعفران استفاده می‌کردند. مانند بسیاری از گیاهان و ادویه‌ها از زعفران نیز می‌توان در تهیه چای استفاده نمود و اصطلاحا به آن چای زعفران می‌گویند.
رشته‌های زعفران ترکیبات بسیار ارزشمندی شامل آنتوسیانین، آلفاکاروتن، بتاکاروتن، زاکسانتین، ویتامین B و C و دیگرکاروتنوئیدها و آنتی اکسیدان‌ها را دارا هستند که باعث کاهش استرس و مبارزه با عفونت ‌می‌شود. یک قاشق غذاخوری زعفران (حدود 2 گرم) حاوی 28 درصد از نیاز روزانه منگنز و 3 درصد از نیاز روزانه ویتامین C است. وجود منگنز از فرایند تولید آنزیم و متابولیسم انرژی حمایت ‌می‌کند و باعث تقویت استخوان‌ها و بهبود زخم ‌می‌شود. همچنین زعفران حاوی ویتامینA، ویتامینB6، منیزیم، پتاسیم، فسفر و امگا 3 می‌باشد؛ و از آنجایی که فقط حاوی 6 کالری است برای هر نوع رژیمی نیز ایده آل است.
آنتی اکسیدان‌‌های چای زعفران می‌توانند خطر بیماری‌‌های قلبی عروقی را کاهش دهند. فلاونوئیدها به ویژه لیکوپن زعفران هم باعث حفاظت بیشتر می‌شود. مطالعات متعددی نشان داده است که این چای قادر است با تاثیر بر تعادل هورمونی مغز تاثیرات قابل توجهی بر خلق و خو، اضطراب و علائم افسردگی داشته باشد. تاثیر این چای بر مغز به خاطر وجود آنتی اکسیدان‌‌ها بسیار زیاد است؛ زیرا ‌می‌تواند رسوب پلاک در مغز را کاهش دهد و خطر بیماری‌‌های عصبی مانند آلزایمر یا پارکینسون را کاهش دهد.
آنتوسیانین و کاروتنوئیدهای موجود در زعفران و پس از آن در چای، باعث خنثی سازی رادیکال‌‌های آزاد می‌شوند. این عمل ‌می‌تواند سطح التهاب مزمن را کاهش دهد و از بیماری‌‌هایی مانند سرطان، آرتریت و بیماری‌‌های قلبی عروقی جلوگیری کند.
کاهش و کنترل فشار خون از جمله خواص چای زعفران است. تعدادی از مطالعات نشان داده‌اند که این چای ‌می‌تواند فشار خون را کاهش دهد و همچنین باعث کاهش میزان تری‌گلیسیرید و کلسترول ‌می‌شود؛ که این امر از بروز حملات قلبی در فرد می‌کاهد.
آنتی اکسیدان‌ها و خواص ضد‌التهابی این چای می‌تواند به بهبود وضعیت پوست منجر شود و پوست را از ابتلا به بیماری‌‌هایی چون پسوریازیس و اگزما محافظت کند.
چای زعفران دارای ویتامین C است که یک ماده مغذی برای تقویت عملکرد سیستم ایمنی بدن محسوب شده و باعث تولید کلاژن ‌می‌شود.
چاي سیاه داخلی به كارگرفته شده در اين محصول از بهترين مزارع چاي انتخاب شده و بدون هيچ مواد شيميايي عمل‌آوري و بسته‌بندي شده است و از نظر سلامت، طعم و رایحه جزء بهترين نوشيدني‌ها محسوب مي‌گردد.


محصولات مشابـه

دانلود اپلیکیشن بــادران

آخرین نسخه اپلیکیشن بادران بزودی...